Лъжат ли ни копирайтърите?

Каква е работа на един копирайтър?

Ако си направите една разходка из блоговете за копирайтинг, текстове разкази, прес съобщения и какво ли още не в този ред на мисли ще откриете, че това всъщност е една много сложна професия. Копирайтърът е човек, който може да разкаже една и съща история по 5 различни начина и освен това да може да измисли шести начин, независим от другите 5. Копирайтъра може да пише за неща, които не го интересуват. Колко от вас можете така? Копирайтинга е творчество.

Ако разсъждаваме малко над думата копи-райтинг – копираме и пишем. Какво пишем? Копираме ли реално? Копираме разбира се всяка материя за която пишем освен изобретения от нас самите вече е описана някъде от където ние черпим информация. приемаме тази информация но не я копираме. Най-добрия начин да копираш дадена информация е да я прочетеш няколко пъти докато я разбереш и да покажеш своята гледна точка чрез думи – райтинга.

А помните ли какво учихте в 5ти клас – да бъдете копирайтъри 🙂

Лъжат ли ви вашите копирайтъри?

В наши дни текста е от изключително значение за оптимизацията на една страница.  Не е нужно вие да ставата самите копирайтъри за да знаете дали сте излъгани. Има си решение и руснаците отдавна са го измислили – http://www.content-watch.ru/website/. Отваряте страницата регистрирате сте с име, e-mail и парола и без дори да потвърждавате сте готови да проверите текст, сайт или пакет. Изберете желаната от вас проверка и натиснете бутона за проверка 🙂

проверка на текстове за уникалост
Лъжат ли ви копирайтърите?