Безплатно оналайн подписване на документ

Процедурата по подписване на документи и заверяването им пред нотариус винаги е била достадна. Безкрайните разходки до всяка агенция, чакането, опашките, целия процес по завярване на един едиствен документ за нас лично вианги е било проблем от гледна точка на време и риск във времето на COVID, в което живеем.

Край, има решение – време беше! Няколко фирми предлагащи електронни подписи като услуга се развиха достатъчно, за да предложат на потребителите и бъдещи клиенти безплатно подписване на документи изцяло онлайн.

Ще разгледаме Евротръст (Информация за нея се среща често), които са и партньор на българското правителство и институциите. Те са един от няколкото подписа, които може да използвате на пример при подаване на документи за безработица онлайн, за обезщетение пред НОИ или за закупуване на домейн .bg от Register.bg и много други.

Какво Ви е необходимо за да се регистрирате:

  • Изтеглете приложението с натискане на бутона “Свали” от сайта на EvroTrust и въведете телефонния си номер или e-mapasted into bezplatno onalajn podpisvane na dokument 1 - Безплатно оналайн подписване на документ
  • Пригответе личната си карта
  • Регисттирайте се като следвате стъпките
  • В случай на проблем предлагат оналйн поддръжка с видео връзка – яко!

След като сте готови вече може да ползвате редица услуги, който партнират с Евротръст.

За да подпишете документ с този електронен подпис първо разбира се трябва да сте се регистрирали както е описано по-горе.

Отваряте портала за подписване на документи, влизате с вашите данни и потвърждение на телефона.

Пред вас ще зареди прозореца за подписване, въвеждате вашето ЕГН, мобилен номер или е-мейл, който сте използвали при регистрация. Избирате файл с натискане на бутона “Избери файл”. Може да доабвите повече от 1 файла за подписване. Ако желаете може да добавите описание (подсказка) и натискате бутона “Изпрати”

pasted into bezplatno onalajn podpisvane na dokument - Безплатно оналайн подписване на документ