13 помощни сайта, които може да ползваме за генериране за текст

Уебсайтът https://tinywow.com/write/essay-writer е онлайн инструмент за автоматично генериране на есета. Той използва изкуствен интелект и машинно самообучение, за да създава уникални и качествени текстове.

За да използвате уебсайта, трябва да посетите страницата https://tinywow.com/write/essay-writer и да изберете типа на есето, което желаете да напишете. След това ще трябва да попълните информацията, свързана с темата на есетото, като например заглавие, описание, ключови думи и т.н.

След като попълните информацията, ще трябва да изберете нивото на есетото (например средно, висше или магистърско ниво) и да зададете дължината на текста, който желаете да получите.

След като приключите с настройките, натиснете бутона “Generate Essay” и ще получите автоматично генериран есе. Текстът ще бъде уникален и напълно оригинален.

Трябва да се има предвид, че този уебсайт може да бъде полезен при известни случаи, но не може да замени важната работа на реален писател, особено ако се изисква анализ на трудни или сложни теми.

Как се използва “Essay Writer”

 1. Отворете сайта https://tinywow.com/write/essay-writer
 2. В полето Essay Topic напишете темата на вашето есе.
 3. В поелто Number of paragraphs добавете броя параграфи, които очаквате да е есето.
 4. В полето AI Output ще се появи есе на темата, която сте избрали.
 5. Отворете https://tinywow.com/write/content-improver и въведете вече генерираното съдържание. В дясно ще получите подобрената или разширена версия на първия текст.
 6. Ако и това не ви е достатъчно вижте всички инструменти, които се предлагат напълно безплатно https://tinywow.com/tools/write
 7. Прочетете, редактирайте и добавете нужното за да завършите вашия текст.

Други полезни сайтове и инструменти са:

 1. Grammarly – https://www.grammarly.com/: Граматически проверка на текста и корекция на правописни грешки.
 2. Hemingway Editor – https://hemingwayapp.com/: Анализира текста и дава предложения за по-ясен и лесен за разбиране език.
 3. Thesaurus – https://www.thesaurus.com/: Уебсайт за синоними и антоними.
 4. Canva – https://www.canva.com/: Уебсайт за създаване на красиви и професионални графични изображения.
 5. Cliché Finder – https://cliche.theinfo.org/: Използва се за откриване на използвани често клишета в текста.
 6. ProWritingAid – https://prowritingaid.com/: Анализира текста за граматически грешки, правопис и стил.
 7. OneLook Reverse Dictionary – https://www.onelook.com/reverse-dictionary.shtml: Използва се за откриване на думи, когато не знаете точно какво търсите.
 8. Google Docs – https://www.google.com/docs/about/: Безплатен онлайн текстообработващ софтуер, който предлага множество функции за форматиране на текста и споделяне на документи.
 9. Trello – https://trello.com/: Уебсайт за организиране на проекти и задачи. Можете да използвате Trello за планиране на писането на текстове и управление на сроковете.
 10. Evernote – https://evernote.com/: Уебсайт и мобилно приложение за записване на бележки и организиране на информация. Можете да използвате Evernote за записване на идеи и изследване на теми.
 11. RefWorks – https://refworks.proquest.com/: Инструмент за управление на източници и цитиране на литература. RefWorks ви позволява да съхранявате и организирате източници на информация, използвани в текста ви.
 12. FocusWriter – https://gottcode.org/focuswriter/: Безплатен софтуер за писане на текстове, който предлага минималистичен интерфейс, който е идеален за избягване на отвличащи вниманието елементи, като например социални медии и имейли.
 13. ZenPen – https://zenpen.io/: Онлайн редактор на текстове с минималистичен интерфейс. ZenPen е бърз и лесен за използване, като ви дава възможност да се фокусирате върху съдържанието на текста ви.

Надявам се тези сайтове да ти бъдат полезни!