Може ли модулът SimplePars да използва този уебсайт?

Често потребителите се интересуват дали модулът е подходящ за парсиране на определен уебсайт-донор, и този коментар е предназначен да помогне на всички потребители да отговорят на този въпрос.

Как да проверите вашия уебсайт-донор: За да проверите, можете да посетите демонстрационния уебсайт: Демо SimplePars Потребителско име – demo Парола – demo

Парсирането е изключено на демонстрационния сайт. Това се дължи на факта, че модулът може да парсира в множество нишки, и ако няколко потребителя стартират парсиране, това ще доведе до голямо натоварване на моя хостинг. Все пак можете да заредите уебсайта за предварителен преглед на кода, което означава, че можете също така да проверите вашия уебсайт-донор.

Създайте нов проект или отворете вече съществуващ.

23 proverka za donor sait - Може ли модулът SimplePars да използва този уебсайт?

Следвайте следните стъпки.

  1. Отворете раздела за настройки на парсирането.
  2. Вмъкнете връзка към страницата на вашия уебсайт-донор, за която имате интерес.
  3. Натиснете “Зареди страница.”
  4. Прегледайте кода на страницата.

23 nastroiki na parsing - Може ли модулът SimplePars да използва този уебсайт?

След като заредите кода на страницата, проверете дали всички необходими елементи са в кода на страницата. Виждайки нужните елементи на страницата, можете да се уверите, че SimplePars е подходящ за вас.

Ако планирате само да събирате връзки, заредете страницата с категорията и се уверете, че виждате връзките, които искате да съберете автоматично.

Надявам се, че този наръчник ще ви бъде полезен.